Skip to content

skoda superb front logo

Featured Replies

First of all sorry for my bad english.

I want to know will front badge from skoda superb II fit on my superb I?

My old badge is very ugly.

• Replies 59
  • Views 14.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

First of all sorry for my bad english.

I want to know will front badge from skoda superb II fit on my superb I?

My old badge is very ugly.

MilanÄe ;) I think it fits or on Serbian languare " Mislim da odgovara" mada mislim da je najbolje da naruÄiÅ¡ preko neke auto kuće novu iz ÄŒeÅ¡ke ili sa njihovog lagera, ja konktaktiram AK " Samardžić" za delove , a inaÄe sa m iz Subotice, vrlo su povoljni sa delovima, a novo je novo :)

• Author

Hehehe,kako je svet mali!:D

Zvao sam ove iz Kg-a,brate 2800 din samo za prednji znak,ja rekoh kad vec dajem tolike pare da uzmem ovaj novi lepsi,onaj stari mi je mnogo taman.Moracu da ih okrenem da se raspitam.E znas sta me jos zanima kada si vec tu,koji radio imas u superbi?

Ja kupio skodin original audio plejer(a pre sam imao kasetofon skodin)i sad sam izgubio mogucnost da kada dam kontakt radio se sam pali ili kada izvadim da se sam gasi.A radio sljaka boli glava,al ovo nece pa nece,jos onde na centralnom racunaru uopste nece da ispise na primer da je radio ukljucen i koja je stanica.Dal znas moze li se to namestiti?Inace je radio skoda symphoni...bio kod ovih u servisu u Kg-u,ma nemaju blage veze...kazu da treba neki kodovi da im se uklope...

Hehehe,kako je svet mali!:D

Zvao sam ove iz Kg-a,brate 2800 din samo za prednji znak,ja rekoh kad vec dajem tolike pare da uzmem ovaj novi lepsi,onaj stari mi je mnogo taman.Moracu da ih okrenem da se raspitam.E znas sta me jos zanima kada si vec tu,koji radio imas u superbi?

Ja kupio skodin original audio plejer(a pre sam imao kasetofon skodin)i sad sam izgubio mogucnost da kada dam kontakt radio se sam pali ili kada izvadim da se sam gasi.A radio sljaka boli glava,al ovo nece pa nece,jos onde na centralnom racunaru uopste nece da ispise na primer da je radio ukljucen i koja je stanica.Dal znas moze li se to namestiti?Inace je radio skoda symphoni...bio kod ovih u servisu u Kg-u,ma nemaju blage veze...kazu da treba neki kodovi da im se uklope...

Aha kontam problem, ja imam fabriÄki " kasetaÅ¡" i u gepeku Å¡aržer sa 6 CD pa mi je to sasvim dovoljno i ako ubacivao neÅ¡to drugo ubaciću samo MFD1 ( navigacija itd jer je extra kada se upali) , meni je ovaj povezan sa bordom ( raÄunarom ) ali verovatno kada si ubacivao taj novi nisi privezao neki kabl za taj kontakt sa bordom ( raÄunarom) pa zato nema te funkcije gaÅ¡enja , paljenja i informacija na bordu , a za to kodiranje jedino neki dobar majstor ili savet od njega, meni je Å¡koda sa desnim volanom a negde jula ću da prebacujem , kupujem maltene sve nove delove osim table, ventilacije i letve pa je to investicija do jaja :) ali ajd hoću da sve bude super poÅ¡to mi je Å¡koda baÅ¡ oÄuvana sa 70.000 km preÄ‘enih, a taj majstor Å¡to će mi prebacivati je struÄnjak i za te stvari oko radia i kodova koliko sam video na njegovom sajtu pa možeÅ¡ da ga pitaÅ¡ http://prepravkaengleza.blogspot.com/ , ko pita ne skita ;)

• Author

Hvala brate do neba...i moja je kilometraza tu-54000 km.Sad sam video da kupujus tu navigaciju,ako slucajno naidjes na nju javni i meni,i ja bih je kupio..kolika joj je otprilike cena?Tesko cemo mi to naci kod nas u Srbiji.Ja zvao neke oglase kaze samo za nove! :wonder:

Hvala brate do neba...i moja je kilometraza tu-54000 km.Sad sam video da kupujus tu navigaciju,ako slucajno naidjes na nju javni i meni,i ja bih je kupio..kolika joj je otprilike cena?Tesko cemo mi to naci kod nas u Srbiji.Ja zvao neke oglase kaze samo za nove! :wonder:

Za sada našao u Švedskoj polovnu za 450e ( mnoooggooo skupo)

Edited by Zoki81

• Author

Nazalost nemam msn..posto nemam cesto net...ali ako naidjes na dve javni...preko ovoga.

Pa znas kako ja bih dao max do 500e...bilo za novu bilo za polovnu...Koje ti god superb?Moja 2003

Nazalost nemam msn..posto nemam cesto net...ali ako naidjes na dve javni...preko ovoga.

Pa znas kako ja bih dao max do 500e...bilo za novu bilo za polovnu...Koje ti god superb?Moja 2003

Važi, moja je 2004, 1.8T comfort evo i par slikica sa drugog sajta http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=189793 ;)

• Author

Extra je!!!!!!!!!!!

I moja je isto siva(samo tamno siva)!

Prelepa je i ja bih uskoro trebao da je ispoliram i sredim...

Nego gledam po netu one angel/devil eyes,za sve modele ima samo za nase suprbe nema :dull:

A mislim da bi im stajalo.... :thumbup:

Extra je!!!!!!!!!!!

I moja je isto siva(samo tamno siva)!

Prelepa je i ja bih uskoro trebao da je ispoliram i sredim...

Nego gledam po netu one angel/devil eyes,za sve modele ima samo za nase suprbe nema :dull:

A mislim da bi im stajalo.... :thumbup:

Hvala ;) maaa da, ja to već odavno tražim za svoju , ali džaba, nema nigde, pa sam se kada prebacim volan sada " naoštrio" da nabavim alu felnice pa sam našao eta beta silver evo kako stoje na audiju ( http://carphotos.cardomain.com/ride_images/3/1777/3481/29441740003_large.jpg) mislim da bi našim Škodama dobro legle , a recimo ove što su na slici extra leže , a mislim da je to negde tvoja i boja

skodasuperb18t.jpg

i malo bi odradio par detalja sa karbon fiberom , presvlačenje i to one lajsne na vratima što imamo za početak , ili crni ili sivi karbon fiber otom potom :)

• Author

Hahaha....bas sam to odradio...felne uzimam cim stigne leto sad su mi 16-tice.Najjverovatnije cu 17-tice,ne znam kakvi su putevi u Subotici,u Kg-u su izuzetno losi a ivicnjaci visoki da Bog sacuva.

To je bas ta boja.

Nisam slikao slikacu sutra da ti pokazem uradio sam ono oko znaka(sto je kao niklovano) u carbon fiber foliju...mnogo je mocno sutra cu da slikam sa fotoaparatom,od ovog iphona i njegove kamere leba nema:)

Ne znam da li bi moglo da se prelepi preko lajsni?

Jedino sto mi je zao sto na mom superbu nemam siber,navigaciju i parking senzore...dok sam se navikao da ga parkiram...al zato sad :rofl:

Hahaha....bas sam to odradio...felne uzimam cim stigne leto sad su mi 16-tice.Najjverovatnije cu 17-tice,ne znam kakvi su putevi u Subotici,u Kg-u su izuzetno losi a ivicnjaci visoki da Bog sacuva.

To je bas ta boja.

Nisam slikao slikacu sutra da ti pokazem uradio sam ono oko znaka(sto je kao niklovano) u carbon fiber foliju...mnogo je mocno sutra cu da slikam sa fotoaparatom,od ovog iphona i njegove kamere leba nema:)

Ne znam da li bi moglo da se prelepi preko lajsni?

Jedino sto mi je zao sto na mom superbu nemam siber,navigaciju i parking senzore...dok sam se navikao da ga parkiram...al zato sad :rofl:

E ajd slikaj pa postavi da vidim , može oko te lasjne , ma karbon može u Srbiji na sve da se "lepi" :) ja imam Å¡iber , ali retko ga otvaram , a imam i parking senzore fabriÄki, a mogu se ugraditi, tebi bi možda odgovrala neka navigacija ( fabriÄka) na koju može da se veže kamera za rikverc.... ( istražiću to malo bolje) .. Äekam sutra slike ;)

• Author

Vazi..sutra ih postavljam...nego sta mislis da li ima Samardzic tu navigaciju?

Da se raspitamo sredio bih je do leta da bude u fullu sutra kacim slike,izgleda prelepo(samo sto sam znak morao da pokrijem sa folijom dok ne stigne novi).... :rofl:

Slikacu i jedne felne sto je ortak kupio za a6...da mi kazes sta mislis kako bi cucale,kupio bih i ja...nego nikako da ih montira..

Edited by MilanM

whats going on, whats with all the foreign language?

Вов то Гоогле ТранÑлате заправо ради?

• Author

Sorry...we were disqusing about skoda rims,skoda badge,skoda navigation,and atc...

Tá a fhios agam, an féidir liom a úsáidtear aistriú google, tá sé go maith i gcónaí a dteanga féin a úsáid cinn. :rofl: :rofl:

• Author

Irish,Irish :rofl: :rofl:

Edited by MilanM

:) Just english from now :)) Milane i send you a private message on Serbian language ;)

About mfd1 , i send you a youtube link about it

• Author

Watch this:

Watch this:

Yep, same setup in mine, I just never use it now though............ :no:

• Author

Unfortunatly in Serbia we cannot find this bellow 1000 euros. :'(

Baker21 do you have on your dashboard- board computer in Superb information from your mfd1 ? I have it with my skoda symphony cassette

Baker21 do you have on your dashboard- board computer in Superb information from your mfd1 ? I have it with my skoda symphony cassette

I used to also have the Symphony Cassette Player and it used to display the Radio Station and if you were listening to the CD what CD and track number was playing but this is now not working after the retrofit of the DX, not a great loss in my opinion............. :no: