Jump to content

Featured Replies

• 3 weeks later...
  • Replies 106
  • Views 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ApertureS
    ApertureS

So little bit of a side line now... and something I am 99.9% hasnt been done before...   Ventilated Sportline Seats     So this was an all new project and going in blind! So a

• Canton speaker grills Since doing the canton retrofit I wanted the matching speaker grills, but at £450 per door card and almost impossible to find the correct spec sportline door cards, I got cr

• Said it once, but I’ll say it again; you are a complete, but also a quite amazing NUTTER AS!   Absolutely incredible jaw-dropping work, which no sane person would even think about attempting; q

Posted Images

• 1 month later...
  • Author

A very small update for all.

Ive been super busy recently buying a house so the car is on the back burners.

I have developed a small water leak from the water pump housing - parts are now with me but once the weather warms up, ill do an update as i replace it.

With this extreme cold spell of -4 degrees for almost a week, its been AMAZING every morning using the parking heater and going out to a fully defrosted and toasty 25 degree interior car with no hassle!

By far the most useful mod ive ever done and its beyond words how much time its saved me when leaving for work at 5am.

Look forward to the opposite weather and using the ventilated seats and ventilation heating mode in the summer!

• 3 months later...
On 19/02/2024 at 22:38, ApertureS said:

The camera mount I created was no good - but the joys of 3D printing is i can just start again

image.jpeg

The hole for the camera was too big, the entire body is too big to fit in the honeycomb, so ive had to start from scratch with a 3 piece design and bond them all together. Hopefully it works better this time.

Is this 3D model publicly available?

• 2 weeks later...
On 27.04.2025 at 16:47, zacko_O said:

Чи є ця 3D-модель загальнодоступною?

Can you share the model for the front camera?

Edited by OleksandrBeliaiev
ефл

On 21.01.2024 at 12:23, ApertureS said:

Багато деталей з'явилося для огляду місцевості.

Дзеркала заднього виду було важко знайти без абсолютно нових за 1200 фунтів стерлінгів за обидва! Тож найкраще, що я зміг знайти, це ліворукі (одне без затемнення).
Спочатку я розібрав і почистив дзеркала (включно з дурним маркером на лицьовій стороні одного з них), потім проклав 2 нові дроти для затемнення на тому, що не затемнюється (чекаю на підключення).

Далі мені потрібно подовжити роз'єми сліпих зон. На FL світлодіод сліпих зон знаходиться в вигині дзеркала на кришці, і, не бажаючи купувати 2 нових скла дзеркал по 300 фунтів стерлінгів кожне, я подовжу дроти сліпих зон до скла дзеркала.

Прибув блок кнопок на центральній консолі, різниця між цим і тим, що без символу камери, абсолютно ніча, окрім маленької картинки — старий можна було використовувати цілком добре.

Номер деталі для цього автомобіля - 3V2 927 132 R IHA (з електричними дверима багажника та системою автоматичного паркування).

Передня камера прибула, і тепер я можу отримати її розміри та почати виготовляти кронштейн на 3D-принтері - номер деталі 5Q0980546A.

Задня камера — 8W8827566C, і версія, яку я купив, здається сумнівною, оскільки об'єктив занадто виступає з корпусу камери. Це не проблема, але омивач об'єктива нічого не робить. Поки що цього достатньо, якщо все працюватиме, я заміню камеру на іншу.

Проводка дверей – це велика проблема, існує 4 способи зробити це:

1 - підключіть 5 проводів HSD до звичайних клем та пропустіть їх через дверні заглушки, як звичайні дроти.

2 - придбати нові дверні роз'єми та повний комплект кріплень для салону та дверей, оскільки Skoda окремо не продає кабелі передачі даних.

3 - придбайте нові роз'єми дверей та отримайте нові кабелі передачі даних від Passat, оскільки VW продає кабелі передачі даних самостійно.

4 - придбайте вживані секції джгута проводів з автомайстерні та використовуйте їх - я знайшов Passat з повністю прокладеною проводкою.

Чому я обрав номер 4, а не зробив кабелі сам? Роз'єми Rosenberger HSD, які вставляються у штекери, не є стандартними роз'ємами Fakra і їх не можна придбати в кількості менше 10 000...

Номер деталі час:

Ліве дзеркало праворульне - 3V2857507F

Праве дзеркало RHD - 3V2857508F

З'єднувач дверей - 3Q0972702

Роз'єм кузова - 3Q0972701

Кабелі HSD — лише універсал!

З'єднувач дзеркала до дверей - 3G0971158C

Ліві дверцята до модуля - 3G0971158AE

Праві дверцята до модуля - 3G0971158AC

Для задньої камери я зроблю власний кабель HSD, оскільки стандартний продається з 3 частин по 80 фунтів кожна! Я зроблю з 2 частин із з'єднанням одразу після дверей багажника.

Кабель для передньої камери я знову зроблю сам, він складається з 3 частин і коштує 80 фунтів кожна, ні, дякую. Мені знадобиться один водонепроникний роз'єм на камері, а потім з'єднувач всередині машини, а потім до модуля.

Завтра мені прибудуть кабелі та роз'єми для виготовлення кабелів HSD. 

Кришки дзеркал також відрізняються для огляду області, оскільки все дзеркало товстіше. 

Слідкуйте за оновленнями, щоб дізнатися, чим відрізняються дзеркала з лівим та правим рулем — я дуже сподіваюся, що вони мене не вкусять, бо я не можу їх повернути.

IMG_9078.JPEGIMG_9077.JPEGIMG_9076.JPEGIMG_9075.JPEGIMG_9074.JPEGIMG_9073.JPEGIMG_9072.JPEGIMG_9068.JPEGIMG_9079.JPEG

Do you still sell mirrors?

I also want to install a surround view on my car